hits

Prins Vincent og prinsesse Josephine på sommertokt med mamma og pappa!

Hver sommer drar det danske kronprinsparet på sommertokt med det danske kongeskipet Dannebrog.  I år var de seks måneder gamle tvillingene prins Vincent og prinsesse Josephine med.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary drar hver sensommer på sommertokt rundt i det danske farvann. I år fant sommertokten sted fra 22. til 26. august, og i løpet av turen var kronprinsparet innom Skagen, Hanstholm, Hirtshals og Aarhus.

Prins Christian (5) og prinsesse Isabella (4) var hjemme, og på skole og i barnehage, og var derfor ikke med på årets sommertokt. Det var imidlertid deres to småsøsken prins Vincent og prinsesse Josephine (6 mnd).

Prins Vicent og prinsese Josephine ble født på Rigshospitalet i København 8. januar i år. Vi fikk se første glimt av de kongelige tvillingene få dage etter fødselen, da mor og barn forlot sykehuset. Deretter, bortsett fra de første offisielle bildene som ble offentliggjort et par uker etter fødselen, har  Vincent og Josephine kun vært vist frem under deres dåp i Holmens kirke 14. april og under den danske kongefamiliens sommerfotografering på Graasten slott 1. august.

Å se tvillingene med på årets sommertogt var derfor en gledelig overrakselse. Ved innseilingen til Skagen, Hanstholm og Hirtshals sto kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med hver sin tvilling på armen, og ble tatt i mot av det begeistrede danske folket.

De flotte bildene av prins Vincent og prinsesse Josephine med mamma og pappa på årets sommertokt ser dere her!

Det er så hyggelig å se kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med sine tvillinger. Det var nok godt for kronprinsparet å bare ha to av sine fire barn med på årets sommertokt, og kun få konsentrere seg om sine to små babyer i noen dager.

Prins Vincent og prinsesse Josephine er bare så søte, og disse bildene av de kongelige tvillingene er herlige!

4 kommentarer

Pernille

10.09.2011 kl.13:20

så store de har blitt! og de er kjempesøte :)

Ina E

10.09.2011 kl.16:17

Så skjønne :):D

Hannah

11.09.2011 kl.17:28

Så sjønne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martine

14.09.2011 kl.18:06

Pernille: Ja, de har blitt store! Veldig søte tvillinger! :-)

Ina E og Hannah: Ja, de er kjempeskjønne! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv