hits

Kronprinsparet gir ut juleplate til inntekt for vanskeligstilt ungdom

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit gir i år, gjennom sitt humanitere fond, ut en juleplate til inntekt for vanskeligstilt ungdom.

Arbeidet med kronprinsparets juleplate er i gang, og det var kronprinsparet selv som henvendte seg til Universal Music med ideen om en juleplate i regi av Kronprinsparets Fond.

Juleplaten er preget av unge, norske artister, og kronprinsparet har selv vært med i utvelgelsen av artistene som får være med på deres juleplate.

Juleplaten har fått navnet "Vi tenner våre lykter" og gis ut i november.

For et flott tiltak! Å lage en juleplate i regi av Kronprinsparets Fond er en veldig god idè synes jeg! Julesanger og julemusikk er noe alle har et forhold til, og det å samle unge, norske artister på en juleplate for å støtte vanskeligstilt ungdom synes jeg er kjempeflott!

Selv elsker jeg julesanger og julemusikk, og kan ikke få nok juleplater! Det at inntekten går til et godt formål er et stort pluss, så denne juleplata skal jeg definitivt skaffe meg!

Jeg oppfordrer alle til å støtte kronprinsparets juleplateprosjekt! Dette er en fin julegave til både liten og stor!

Hva synes du om at kronprinsparet gir ut en juleplate i regi av sitt humanitære fond? Er dette en plate du kunne tenkt deg å kjøpe?

13 kommentarer

Anonym

04.10.2011 kl.15:17

Hei!

Jeg digger bloggen din, men jeg lurte på om du kunne skrive litt oftere?

Jeg vet at det ikke er så mye kongelig som skjer hele tiden, men det hadde vært fint om du hadde skrevet i hvertfall et par ganger i uka om ikke mer!

Men jeg digger bloggen din altså, det er ikke kritikk<3

Håper du følger mitt råd!!!!!!!!!

åse

04.10.2011 kl.19:44

utruleg flott tiltak. kronprinsparet viser seg igjen som dei flotte medmenneska dei er. eg elskar også alt som har med jul å gjere, og gler meg til plata kjem :)

kanskje dei til og med kjem til å reise på turne!

Kristin

04.10.2011 kl.21:03

Ja, det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å kjøpe. Har egentlig nok juleplater, men denne vil jeg ha! Vel, det kommer an på hvem/hva som er med på den da... Forresten, i dag leste jeg i en bokkatalog at det skal komme ut en ny kongebok 1. november, på Juritzen Forlag; "Kongefamiliens årbok 2011"! Den koster 399,- kr, men den ser veldig flott ut!

05.10.2011 kl.17:31

Når jeg leste overskriften tenkte jeg: Supert! Da kan jeg kjøpe det i julegave til folk som har alt. Men når jeg leste det var julesanger på den, blei det snevra litt inn. Litt vanskeligere å gi en julecd i julegave til noen. Men for all del: Supert tiltak. (Som de kan bygge videre på, og f.eks neste år gi ut en "ikke-julecd" e.l

ANONYM

06.10.2011 kl.21:32

Hei Martine ! Jeg har fulgt bloggen din i over et år nå, og digger bloggen din som mange andre :D Men kunne du kanskje skrevet litt mer og lagt ut litt mere bilder ?? F.eks om noen av oppdragene til kronprinsesse victoria og prins daniel... ? :)) Dette er ikke kritikk, men et bidrag til å gjøre den fine bloggen din enda mere interessant og kjent :)))<3

kamilla

08.10.2011 kl.14:39

har du hørt om noen kongelige som har gitt ut juleplate? det har ikke jeg,men så lenge det er snakk om mette marit og haakon så får de det vel til.mette marit får jo til alt,nylig var ho på hemmelig helsereise iutlandet.fy faaen sier jeg dritt lei å høre om ho ,det dagen hun overtar kommer ho til å styre monarkiet rett i dass.med pengebruken hennes ,nå må noen si fra at nok er nok.

Pernille

09.10.2011 kl.15:41

Flinke søstra mi!!

Henriette

11.10.2011 kl.20:35

Juleplaten blir nok bra:) Veldig bra blogg:)

Kamilla det er ikke Mette-Marit som sitter med styringen på øknomien. Det er det erfarne folk som gjør. Hvis du er så lei av å høre om ho hvorfor overser du det ikke bare da? Jeg synes det er interesant å høre om henne. Tenk om noen av folk rundt deg skal si slike ting om deg.... Tenk over det;)

Radio24

12.10.2011 kl.05:09

Titta litt på topplistene, og ser at du ligger på topplista for Fredrikstad :) Du er blant de 100 øverste, så bra jobba! :-) Kreds

Martine

15.10.2011 kl.10:38

Anonym: Hei! Det har blitt litt lite blogging i det siste. Jeg er klar over det. Grunnen er at jeg rett og slett ikke har så mye tid til blogging lenger. Jeg skal fortsette å blogge, men jeg må dessverre skuffe dere med at jeg ikke lenger får blogget like ofte som før. Jeg vil imidldertid fortsatt blogge om store kongelige begivenheter og skrive innlegg så ofte jeg kan. Jeg håper at du fortsatt vil følge bloggen min. Ha en fin dag videre! Martine.

Martine

15.10.2011 kl.10:42

åse: Helt enig! Ja, en juleplateturnè hadde vært noe!!

Kristin: Ja, juleplater får man aldri nok av! ;-)

Anonym: Ja, et veldig flott tiltak! jeg synes ikke det gjør noe å gi juleplate i julegave jeg da. Det er fortsatt mye igjen av julen etter at julaften er over! :-)

Martine

15.10.2011 kl.10:52

Anonym: Takk for hyggelig kommentar! Som jeg svarte i en annen kommentar i dette innlegget, er årsaken at jeg rett og slett ikke har like mye tid til blogging nå som før. Men takk for tilbakemelding! Jeg skal prøve å få blogget så ofte som mulig! :-)

Henriette: Jeg er enig med deg!

kamilla: Som Henriette skriver, er det nok ikke Mette-Marit som styrer pengebruken, nei. Jeg synes Haakon og Mette-Marit gjør en utrolig god jobb, og er sikker på at de den dagen de tar over, kommer til å styre monarkiet både profesjonelt og riktig.

Grunnen til at det skrives så mye om Mette-Marit er at hun er en offentlig person som mange vil lese om. Det er mange andre kongelige, kjendiser og andre det også skrives mye (altfor mye?!) om, og man må da rett og slett sile ut det man selv ikke har noen interesse av.

Martine

15.10.2011 kl.10:53

Pernille: Takk, Pernille! :-)

Radio24: Takk for hyggelig kommentar! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv