hits

- Fyrstinne Charlene er gravid!

Fyrstinne Charlene av Monaco er gravid. Det hevder ukebladet Se og hør i følge TV2 Underholdning.

TV2 Underholdning skriver på sine nettsider at følge Se og hør er fyrstinne Charlene gravid i 3. måned, og terminen skal være i april 2012. Også i helgens utgave av ukebladet kunne vi lese dette.

Det er en kilde ved hoffet i Monaco som ovenfor Se og hør skal ha avslørt disse opplysningene.

Charlene skal i følge ukebladet og kilden ha blitt kunstig befruktet for å forsikre at arvingen blir en gutt. Hun skal ha blitt inseminert på Princess Grace-sykehuset i sommer.

Graviditetsnyheten skal visstnok etter planen offentliggjøres på Monacos nasjonaldag, Prince Day, som er 11. november.

Ingenting er altså bekreftet, og om det stemmer at fyrstinne Charlene er gravid, vet jeg ikke, men det er det selvfølgelig mye mulig at det er. Charlene og fyrst Albert giftet seg i begynnelsen juli, og med stor sannsynlighet startet Monacos fyrstepar å planlegge familieforøkelse relativt raskt etter bryllupet.

Hvis det stemmer at Charlene er gravid, blir 2012 virkelig et kongelig baby-boom-år. Fra før av har det blitt offentliggjort at prinsesse Marie av Danmark er gravid og venter sitt andre barn i januar og at kronprinsesse Victoria av Sverige blir mor for første gang i mars. I helgen kom også nyheten om at dronning Elizabeth av Storbritannia skal bli oldemor igjen da Autumn og Peter Phillips venter sitt andre barn i mars.

Det selvfølgelig en meget gledelig nyhet hvis det stemmer at fyrstinne Charlene er gravid. Jeg ønsker henne i tilfelle lykke til og alt vel i graviditeten. Det blir spennende å se om det kommer en offentliggjøring fra det monegaskiske hoffet etter hvert.

Hva tror du? Er fyrstinne Charlene av Monaco gravid?

9 kommentarer

Leah

20.10.2011 kl.15:27

Jeg håper at hun er gravid! Det hadde vært gøy :))

Kristin

20.10.2011 kl.19:29

Ja, vet ikke hva jeg skal tro, jeg har en viss følelse av at hun virkelig er gravid, men at hun skal ha blitt kunstig befruktet for å få en gutt, det tror jeg ikke noe på...!!! Da begynner jeg faktisk å TRO på spekulasjonene om at hele ekteskapet er arrangert slik det har vært spekulert i det siste, men som jeg heller ikke egentlig tror så mye på.

Ina E

20.10.2011 kl.22:02

Hadde jo vært gøy, det da :D

åse

25.10.2011 kl.17:04

eg er skeptisk til alle nyheter der se & hør er kjelda.

synest kunstig befrukting er greitt, men ikkje for å velgje barnet sitt kjønn. det høyrest forkasteleg ut.

01.11.2011 kl.15:31

Hei, jeg bare lurte på om du har slutta og blogge?????

Stian Stensrud

01.11.2011 kl.18:20

Anonym; Hu har skrevet et innlegg der hu forklarer hvorfor hun blogger mindre, og det er på grunn av at hun har fått jobb eller noe sånt. Skjønner jo det, for så ofte hun blogga før, må det jo ha tatt veldig masse tid. Men jeg også skulle ønske hun kunne blogge litt oftere, for bloggen hennes er veldig spennende å følge med på.

Jeg tviler på at en fyrstinne har blitt insaminert for å bestemme barnets kjønn, for å være ærlig. Kan godt være hun ble insaminert, men tviler på at barnets kjønn er grunnen. Er for øvrig diskrimerende at det bare er gutter som kan arve, og Monaco og andre land med lovverk som gir tronen bare til eller fortrinnsvis til prinser bør endre lovverket sitt.

Apropos "hva man skal tro", kunne du kanskje en gang du får tid skrevet litt om avsløringene i Tor Bomann Larsens nye bok "æresordet" (Har vært mye snakk om boka i pressen. Om kongefamiliens forhold til nazismen før krigens utløp osv.) Selv har jeg bestilt meg et eksemplar på cappelenforlag.no... Skal du skaffe deg boka?

Martine

05.11.2011 kl.22:08

Leah: Ja, det hadde vært gøy! Vi får vente å se! :-)

Kristin: Enig! Vi får håpe hun ikke har blitt kunstig befruktet for å få gutt. Det ville vært for ille synes jeg!

Ina E: Ja! Vi får se om det kommer en offentliggjøring Ikke lenge igjen til 11. november nå hvertfall...

Martine

05.11.2011 kl.22:12

åse: Enig med deg!

Anonym: Nei, jeg har ikke sluttet å blogge, men som Stian svarer har jeg rett og slett ikke så mye tid til blogging lenger pga bla. jobb. Det blir derfor sjeldnere blogging, men jeg skal prøve å få blogget litt innimellom når jeg får tid! :-)

Martine

05.11.2011 kl.22:15

Stian Stensrud: Ja, du har rett i at det tok veldig mye tid å blogge slik jeg gjorde før, og det har jeg rett og slett ikke tid til lenger. Men takk for at du synes bloggen er spennende, og jeg skal prøve å fortsatt få blogget litt innimellom.

Jeg har for øyeblikket ingen planer om å skaffe meg boka, men jeg får se om jeg får tid til å lese den litt senere. Som sagt, er jeg ganske så opptatt for tiden så får ikke tid å lese den nå. Men så spennende at du har bestilt deg boka. Gi meg gjerne en tilbakemelding om hva du synes om den etter at du har lest den! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv