hits

Forandringer på bloggen

Hei alle sammen!

Jeg har i det siste fått en del spørsmål om og kommentarer på om jeg kan blogge oftere, og om jeg kan legge ut bilder i innleggene. Jeg skjønner godt at dere spør om dette, for det har blitt forandringer på bloggen den siste tiden.

Det at jeg ikke lenger legger ut bilder i innleggene, og har måttet fjerne alle bildene fra tidligere innlegg, er på grunn av bilderettigheter. Jeg har dessverre ikke anledning til lenger å legge ut bilder på bloggen, men jeg kommer til å linke til bilder når det er aktuelt.

Grunnen til at jeg ikke blogger oftere enn det jeg gjør, er rett ogslett det at tiden ikke strekker til. I august startet jeg å jobbe, og det har gjort at jeg har mindre tid til blogging enn tidligere da jeg var student og kunne blogge daglig. Jeg beklager dette, men sånn er det bare.

Jeg håper dere har forståelse både for det at jeg ikke kan legge ut bilder lenger og det at jeg ikke lenger blogger like ofte som før.Jeg kommer fortsatt til å blogge om store, viktige ting som skjer i den kongelige verden, men på grunn av knapp tid får jeg dessverre ikke dekket alt som skjer. Jeg håper dere fortsatt vil følge bloggen, og lover å blogge så ofte jeg har mulighet.

Ha en fin kveld alle sammen!

Med vennlig hilsen Martine

10 kommentarer

Annelies

19.10.2011 kl.20:20

Yeay !! Leser innleggene dine uansett - bilder eller ikke ^^ <3

Lars

19.10.2011 kl.21:25

Du har bra inlägg tycker jag :-)

Martine

19.10.2011 kl.22:08

Annelies: Så fint! Det er hyggelig å høre! :-)

Lars: Tusen takk! :-) Hyggelig at du synes det! :-)

amina

22.10.2011 kl.18:06

Hei, Martine. Jeg tenkte meg nok at d var på grunn av den nye jobben din. Håper du koser deg som lærer, men kan nok tenke meg at d er mye nytt å sette seg inn i. Men er du sikker på at du ikke får bruke bilder lenger, så lenge du viser til kilden? Jaja, d var down fall med at bloggen din ble så populær. Men uansett er d synspunktene og kommentarene dine jeg setter mest pris på. Uansett om du nå trapper litt ned på bloggingen, skal jeg være innom hver dag for å se om d er noe nytt:-)

amina

22.10.2011 kl.18:10

Forresten, kunne du trykke på en knapp som gjorde at alle bildene forsvant? Eller måtte du gjøre alt manuelt.

Kristin

23.10.2011 kl.18:41

Jeg er helt enig med Amina! Jeg regnet også med at det var pga jobb, og jeg er også hver dag inne på bloggen din for se om det er noe nytt. Det er kommentarene, synspunktene og nyehetene som er det viktigste for meg òg, bilder kan jeg finne andre steder, mens når det gjelder tekst, nyheter o.l. er ingen sider like. Keep up the good work!

Kristin :-)

åse

25.10.2011 kl.17:08

eg kjenner til problemet ;)

skriv det du får tid til du, treng jo ikkje vere så mykje kvar gong?!

Martine

05.11.2011 kl.22:24

amina: Ja, jeg koser meg masse som lærer! Trives veldig godt, men det er mye å gjøre og mye å sette seg inn i, ja! :-) Tusen takk for hyggelig kommentar! Det setter jeg veldig stor pris på! :-) Og ja, jeg måtte fjerne alle bildene manuelt (en ganske så omfattende obb :P)

Kristin: Det setter jeg pris på! Tusen takk for hyggelig kommentar, Kristin! :-)

åse: Takk for forståelsen! :-) Neida, det er sant at det ikke trenger å være så mye hver gang, men jeg er opptatt av at innleggene ikke skal være halvhjertede og at det skal være kvalitet over bloggingen, så jeg må derfor bruke litt tid på innleggene. Håper du skjønner hva jeg mener! :-)

Pernille

10.11.2011 kl.19:55

dumt det med bildene, men følger fortsatt med!

jobben er viktigere enn bloggen vettu, men du er flink med begge delene. søstra mi<3

Martine

21.12.2011 kl.16:00

Pernille: Tusen takk, Pernille! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv