hits

Kongefamiliens julefotografering 2011

I går fant kongefamiliens årlige julefotografering sted. Årets julebilder ble tatt i den røde salong på Slottet, og både kongeparet og hele kronprinsfamilien var til stede.

Kongefamiliens julefotografering har hatt mange ulike temaer opp gjennom årene, og i år var det eventyrlesing som stod på prigrammet. Dronning Sonja leste eventyr for prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus i sofaen, mens kong Harald, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby sto rundt sofaen og fulgte med.

Bilder fra kongefamiliens julefotografering 2011, samt et lite videoklipp fra fotoseansen, kan dere se her!

Jeg synes kongefamiliens julefotografering er en maget flott tradisjon, og jeg gleder meg alltid til årets julebilder av vår flotte kongefamilie. Det er spesielt artig med årlige julebilder av kongefamiliens yngste medlemmer og med dette følge deres utvikling fra jul til jul.

Som nevnt har kongefamiliens julefotografering hatt ulike temaer opp gjennom årene, og jeg må si at jeg synes de er flinke til å finne på settinger til julebildene. Hvert år lykkes de med å få en fin og kreativ bildeserie av familien, og i år er inget unntak.

Hva synes du om kongefamiliens julefotografering 2011?

3 kommentarer

Kristin

23.12.2011 kl.22:04

Hei Martine!

Først av alt, så hyggelig at du er tilbake!

Jeg synes bildene var veldig fine, og akkurat som deg, så venter jeg i stor spenning på julebildene av Kongefamilien og synes det er fin tradisjon. Likevel, jeg synes ikke bildene var like spennende i år som tidligere..?! Kan ikke helt si hvorfor... Ser frem til bilder fra julegudstjenesten(e) nå.

Ønsker deg og alle andre som bruker bloggen en kjempefin jul!

Juleklemmer fra Kristin :-)

Martine

24.12.2011 kl.16:21

Kristin: Tusen takk for det, Kristin! God jul til deg også! :-)

Pernille

26.12.2011 kl.19:13

Fine bilder og fin film :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv