hits

Prins Vincent og prinsesse Josephine 1 år!

Prins Vincent og prinsesse Josephine av Danmark fyller i dag 1 år!

I dag 8. januar er det ett år siden de danske kongelige tvillingene prins Vincent og prinsesse Josephine kom til verden. Den stolte far kronprins Frederik kunne gi det danske folk den gledelige nyheten om at kronprinsesse Mary hadde født to friske barn - først en gutt og så en jente.

Prins Vincent og prinsesse Josephine ble født med 26 minutters mellomrom på Rigshospitalet i København på formiddagen 8. januar 2011, og forlot sykehuset med sine foreldre få dager senere.

14. april ble det holdt kongelig tvillingbarnedåp i Holmens kirke i København. Tvillingene fikk navnene prins Vincent Frederik Minik Alexander og prinsesse Josephine Sophia Ivalo Mathilda, og ble feiret stort på Amalienborg Slot av familie, venner og kongelige.

Prins Vincent og prinsesse Josephine har i sitt første leveår opplevd mer enn de aller fleste. Blant annet året bestått av besøk på familieslottet Chateau de Cayx i Frankrike, sommerferie i Kroatia, tradisjonsrik familieferie på Gråsten Slot og sommertokt med det danske kongeskipet Dannebrog, før året ble avsluttet med besøk til mamma Marys hjemland Australia og deretter julefeiring med hele den danske kongefamilien på Marselisborg Slot i Aarhus.

En samling flotte bilder av prins Vincent og prinsesse Josephines første leveår kan dere se her!

I anledning prins Vincent og prinsesse Josephines 1 års dag, publiserte det danske hoffet i dag en bildeserie av bursdagsbarna, samt deres foreldre og storesøsken prins Christian og prinsesse Isabella. Bildene er tatt i kronprinsfamiliens hjem i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg Slott i dag, og viser tvillingenes fødselsdagsfeiring.

De nye flotte bildene av prins Vincent og prinsesse Josephine tatt i anledning tvillingenes 1 års dag kan dere se her!

Jeg synes det er en kjempeflott tradisjon at det danske hoffet publiserer nye bilder i anledning barnas fødselsdager. Det er en fin måte å følge barnas utvikling på, samt en fin markering av deres fødselsdager. Jeg likte de nye bildene vedlig godt, og jeg synes det er flott at det danske hoffet, i tillegg til å publisere bilder av bursdagsbarna, også publiserte et bilde av hele kronprinsfamilien. Prins Vincent og prinsesse Josephine har virkelig vokst den siste tiden, og de er utrolig herlige begge to!

Jeg gratulerer prins Vincent og prinsesse Josephine så mye med 1 års dagen, og gleder meg til å følge de kongelige tvillingene videre i året som kommer!

Hva synes du om de offisielle bildene av prins Vincent og prinsesse Josephine i anledning deres 1 års dag?

5 kommentarer

kathrinenor

08.01.2012 kl.18:57

så fin blogg! :)

Kristin

09.01.2012 kl.19:19

Veldig fine bilder, koselige var de! Fint at storesøsknene er med også. Isabella er blitt en helt annen jente, ikke så sur som hun var, hun er faktisk ganske søt!

Ja, det er fint de publiserer bilder i anledning fødselsdagen, men det som er litt dumt er at i Danmark er det bare bilder til 1-årsdagen, og ikke senere. Det er vel bare Nikolai og Felix vi har fått sett bilder av senere, nå sist i sommer. Nå er det jo ikke lenge til Ingrid Alexandra har fødselsdag, så da blir det spennende å se om det blir offentliggjort nye bilder i år også?!

Pernille

09.01.2012 kl.21:05

Så søte de er! To små boller :D

Martine

13.01.2012 kl.14:44

kathrinenor: Tusen takk! :-)

pernille: Ja, kjempesøte er de! :-)

Martine

13.01.2012 kl.14:45

Kristin: Helt enig! Veldig fine bilder! :-)

De har hvertfall publisert bilder i anledning noen av fødselsdagene, bla. Christians 5 års dag og Isabellas 3 års dag, men det har kanskje ikke kommet nye bilder ved alle fødselsdagene, nei.. Hyggelig at vi får nye bilder av prins Joachims sønner hvertfall, ettersom at vi ikke ser like mye til de ellers.

Noen av bildene publisert i forbindelse med barnas fødselsdager kan ses her: http://kongehuset.dk/Menu/foto--video/Collection/FD4488D7-CC94-45AB-B9C4-BC5643D4C5EC

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv