hits

Nye bilder av høygravide prinsesse Marie

Prinsesse Marie av Danmark er gravid og har termin nå i januar. Den kongelige fødselen nærmer seg, og i forbindelse med et intervju prinsessen har gjort med den danske avisen Jyllands Posten har det blitt tatt nye fine bilder av den nå høygravide prinsessen.

Den lille prinsen eller prinsessen som er ventet senere denne måneden er prinsesse Marie og prins Joachims andre felles barn. Fra før av har de to prins Henrik (2,5), samt at Joachim har sønnene prins Nikolai (12) og prins Felix (9) fra sitt ekteskap med grevinne Alexandra.

Med tre sønner fra før av har prins Joachim gitt uttrykk for at han denne gangen håper på en liten datter. Prinsesse Marie har også uttalt at det hadde vært hyggelig med en liten jente denne gangen, men at kjønnet på barnet ikke er viktig. Uansett kjønn er jeg sikker på at barnet er mer enn velkommen og blir tatt godt i mot av stolte foreldre og tre forventningsfulle storebrødre.

De nye flotte bildene av høygravide prinsesse Marie kan dere se her!

Jeg synes de nye bildene av prinsesse Marie er veldig fine og at Marie er utrolig flott som gravid. Hun rett og slett kler det å være gravid usedvanlig godt synes jeg! Prinsesse Marie er en meget flott kvinne - både med og uten kul på magen, men hun får en ekstra glød i ansiktet og ekstra mye utstråling når hun går gravid.

Prinsesse Marie er nå høygravid og den kongelige fødselen nærmer seg med stormskritt. Nyheten om at en ny dansk prins eller prinsesse er født kan faktisk komme når som helst de kommende dagene, og jeg tror ikke det er mange dagene igjen til det danske hoffet vil komme med de gledelige nyhetene om at Marie og Joachim har blitt foreldre igjen.

Hva synes du om de nye bildene av prinsesse Marie? Og når tror du Danmarks nye prins eller prinsesse blir født?

2 kommentarer

Pernille

14.01.2012 kl.11:23

Flotte bilder av Marie!

Jeg har på følesen at barnet kommer 1. februar

Martine

21.01.2012 kl.12:42

Pernille: Ja, det har foreløpig ikke skjedd noe, så du kan ha rett i at fødselen vil finne sted omkring 1. februar. Det blir veldig spennende! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv