hits

Prinsesse Ingrid Alexandra 8 år!

Prinsesse Ingrid Alexandra fyller i dag 8 år!

I dag 21. januar 2012 fyller hele Norges prinsesse Ingrid Alexandra 8 år. Det betyr at det allerede er 8 år siden Ingrid Alexandra ble født på Rikshospitalet i Oslo og Norges nye arveprinsesse ble født.

Prinsesse Ingrid Alexandra ble født 21. januar 2004 kl. 9.13. Det var en stolt kronprins Haakon som kunne fortelle det norske folk at hans kjære kone kronprinsesse Mette-Marit hadde født en liten jente. Han viste med hendene hvor stor hun var og fortalte at hun var verdens nydeligste pikebarn. Prinsessens navn ble offentliggjort av dåværende statsminister Kjell Magne Bondevik etter statsråd dagen etter fødselen.

Ingrid Alexandra har vokst til å bli en stor og vakker pike, og jeg synes hun blir mer og mer lik sin far kronprins Haakon. I anledning hennes 8 års dag i dag, er fire flotte nye bilder av prinsessen offentliggjort.

De nye bildene av prinsesse Ingrid Alexandra kan du se her!

Jeg gratulerer vår flotte prinsesse så mye med 8 års dagen! Hipp, hipp, hurra for prinsesse Ingrid Alexandra!

Hva synes du om de nye bildene av prinsesse Ingrid Alexandra?

6 kommentarer

Pernille

21.01.2012 kl.18:37

Gratulerer med dagen til Prinsesse Ingrid Alexandra!

Kristin

21.01.2012 kl.19:59

Veldig flotte bilder!! :-) Skal jeg kommentere noen som kanskje kunne vært bedre, så må det bli at det hadde vært fint med et bilde av henne sammen med brødrene, og at alle bildene var ganske like, men som sagt flotte bilder av en vakker prinsesse!!! Gratulerer så mye med dagen Ingrid Alexandra!

Tine

22.01.2012 kl.06:25

Nydelige bilder av en veldig søt prinsesse.

Ina E

23.01.2012 kl.15:17

Gratulerer med dagen, Ingrid Alexandra! (Som var på lørdag;))

masjegull

23.01.2012 kl.15:27

Gratulere med dagen som har vært Ingrid Alexandra

Martine

27.01.2012 kl.15:24

Kristin: Det er jeg helt enig i! Det hadde vært veldig flott med et bilde av bursdagsbarnet prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby sammen!

Tine: Ja, bildene var veldig fine!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv