hits

Familien besøkte den nyfødte danske prinsessen

I løpet av gårsdagen var både store og små medlemmr av den danske kongefamilien innom Rigshospitalet for å hilse på det nye familiemedlemmet.

Danmarks nye prinsesse, som ble født i går morges, rakk bare å bli noen få timer gammel før hun fikk besøk av sine kongelige familiemedlemmer.

Først ute var de stolte storebrødrene, som ankom Rigshospitalet sammen med pappa prins Joachim rundt klokken fem i går ettermiddag. Den stolte far prind Joachim hadde en kort stund forlatt mor og barn på Rigshospitalet for å dra hjem å hente den nye prinsessens tre storebrødre prins Nikolai, prins Felix og prins Henrik. Prinsene så blide og spente ut der de ankom sykehuset. Prins Henrik ble båret på sin fars arm, mens Nikolai og Felix bar med seg store gaver til sin lillesøster. Nikolai og Felix kunne begge fortelle at de var glade for at det var blitt en pike og at de gledet seg til å se henne. På spørsmål om hvordan han håper den lille piken ser ut, svarte Nikolai: - Jeg håper hun kommer til å ligne på meg!

Bilder av prins Joachim og hans tre sønner prins Nikolai, prins Felix og prins Henrik ankomme Rigshospitalet for å besøke den lille prinsessen kan dere se her!

Deretter var det de stolte besteforeldrenes tur til å hilse på sin nye sønnedatter. Farmor dronning Margrethe og farfar prins Henrik var i strålende humør da de ankom Rigshospitalet kort tid etter at de stolte storebrødrene kom på besøk. Etter besøket kunne den stolte farmor fortelle at den nye prinsessen er en riktig søt liten pike, og på spørsmål om hun var gled for at det ble en jente svarte hun: - Det kan De tro!

Bilder av dronning Margrethe og prins Henriks besøk på Rigshospitalet kan dere se her!

I løpet av kvelden var også tante Mary og onkel Frederik innom å hilste på den nyfødte prinsessen og deres nye niese. Kronprinsparets fire barn har enda ikke truffet sin nye kusine, men de kommer nok til å besøke den lille prinsessen en av de kommende dagene. Kronprins Frederik kunne fortelle at prins Christian og prinsesse Isabella har gledet seg til å se den lille babyen i flere måneder allerede. Før kronprinsparet skyndte seg opp til den "lyserøde stue",  hvor den nyfødte prinsessen og mamma Marie befinner seg, kom kronprinsen med en siste kommentar: - Vi gleder oss til å ønske henne velkommen til den store familien!

Bilder av kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ankomme Rigshospitalet for å besøke sin nye niese kan dere se her!

I dag onsdag kom også prinsesse Maries familie til Rigsahospitalet for å besøke den nye prinsessen. Prinsesse Maries foreldre Françoise Grassiot og Alain Cavallier har ankommet København for å besøke sin datter og ikke mindst sitt nye barnebarn, som de spente skulle se for første gang. - Vi er så glade. Det er veldig hyggelig med en lilten pike, strålte Maries foreldre da de ankom til Rigshospitalet sammen med prins Joachim og lille prins Henrik tidligere i dag.

Bilder av prinsesse Maries foreldre Françoise Grassiot og Alain Cavallier ankomme Rigshospitalet for å besøke sitt nye barnebarn kan dere se her!

Én kommentar

Margaret Konow Lund

28.01.2012 kl.16:39

Hei! Jeg synes du skal forandre litt på åpningen av siden din. Kan du ha et nytt bilde og en annen farge f,eks,? Det blir liksom litt for voldsomt...

Har du forandret litt på bildene?

Ville gjerne se flere bilder. Du er jo så flink til dette.

Hilsen Margaret.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv