hits

Første glimt av Danmarks nye prinsesse!

I dag forlot Danmarks prinsesse Marie og prins Joachim Rigshospitalet sammen med sin nyfødte datter, og vi fikk første glimt av Danmarks nye prinsesse.

Klokken 11.08 i formiddag kom prinsesse Marie og prins Joachim ut i hallen på Rigshospitalet i København - prinsesse Marie med den lille prinsessen på armen og en stolt prins Joachim ved deres side.

Både pressefolk og nysgjerrige dansker hadde møtt opp for å få første glimt av den nå tre dager gamle prinsessen som ble født tirsdag morgen.

Både Marie og Joachim strålte av stolthet der de gikk gjennom sykehushallen og svarte på spørsmål fra pressen. Den lille prinsessen så imidlertid ut til å ta det hele med knusende ro - hun sov seg gjennom hele seansen, inntullet i et rosa pledd i sin mors armer.

De stolte foreldrene kunne fortelle at den lille prinsessen har vokst litt og at hun spiser godt. Vi fikk også høre at hennes storebror prins Henrik (2) er meget glad og stolt, og glder seg til å leke med henne. Prins Joachim, som har gitt uttrykk for å være svært fornøyd med at han endelig fikk en datter, kunne forsikre om at den lille prinsessen garantert ville bli skjemt bort av sine tre storebrødre.

Etter det korte pressemøtet forlot prinsesse Marie og prins Joachim Rigshospitalet med sin lille datter og dro hjem til Schackenborg slott hvor den stolte storebror prins Henrik ventet.

Et videoklipp fra da prinsesse Marie og prins Joachim forlot Rigshospitalet med sin lille datter kan dere se her!

De første bildene av Danmarks nye prinsesse kan dere se her, her og her!

Endelig fikk vi første glimt av Danmarks nye prinsesse! Hun var så søt der hun lå i sin mors armer, og prinsesse Marie og prinsesse Joachim så så stolte ut begge to! Jeg må også legge til at jeg synes Marie ser uforskammet bra ut til å ha født for bare tre dager siden...

Som vi vet vil den lille prinsessens navn, etter kongelig dansk tradisjon, ikke bli offentliggjort før under dåpen. Vi må derfor vente en god stund til før vi får vite hva Danmarks nye prinsesse skal hete. Et innlegg om mine tanker rundt den lille prinsessens navn kommer om ikke så lenge.

God helg alle sammen!

3 kommentarer

Kristin

27.01.2012 kl.15:22

Søtt <3

sunniva

22.02.2012 kl.00:17

Jeg gleder meg til å få høre hva den lille skal hete :) Kanskje det blir Helene eller Andrea... Håper de velger et navn ingen av de kongelige barna har allerede. Ingrid heter jo vår lille prinsesse, så det synes jeg er litt oppbrukt... Men det blir spennende å se.

Martine

22.02.2012 kl.13:25

sunniva: Det gjør jeg også! Ja, kanskje det! Det blir spennende å se! Jeg tror Marie og Joachim vil overraske oss. Jeg håper også at de unngår navnene som anre kongelige i hennes generasjon har.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv