hits

Navnet på Sveriges nye prinsesse offentliggjøres i morgen!

Navnet på kronprinsesse Victoria og prins Daniels nyføte datter og Sveriges nye prinsesse og tronfølger offentliggjøres i morgen.

I natt klokken 04.26 kom Sveriges nye tronfølger til verden på Karolinska sykehuset i Stockholm. Kronprinsesse Victoria og prins Daniel fikk endelig møte sitt førstefødte barn - en liten pike. Allerede litt over klokken 13 i ettermiddag forlot Victoria og Daniel sykehuset med sin lille datter, og den lille familien tilbringer nå denne magiske tiden som nybakt familie hjemme på Haga slott.

Hele Sverige er i ekstase og har prinsesse-feber etter den kongelige fødselen, og det alle nå er spente på er selvfølgelig hvilke navn den lille prinsessen vil få.

Den nye prinsessens tittel, fulle navn, tiltalenavn, samt hertuginnedømme vil offentliggjøres i morgen. Etter svensk kongelig tradisjon vil kongen i statsråd informere regjeringen om prinsessens tittel, navn og hertugdømme, før detaljene så offentliggjøres. Statsrådet vil finne sted klokken 11.15 i morgen formiddag.

Jeg er utrolig spent og gleder meg masse til å høre hvilke navn den lille prinsessen får. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om mine tanker rundt hvilke navn den svenske tronarvingen vil få. Dette kan du lese her!

Hvis du vil benytte deg av en siste mulighet til å gjette hvilke navn kronprinsesse Victoria og prins Daniels lille prinsesse vil få kan du gjøre det nå. Legg gjerne igjen en kommentar med dine navneforslag i dette innlegget eller i innlegget jeg har linket til ovenfor!

8 kommentarer

Marthe

23.02.2012 kl.22:17

Jeg tror det første navnet blir Kristina, og jeg tipper at mellomnavnene blir Lillian, Sybilla, og Anna eller Sophia.

Kristin

23.02.2012 kl.23:07

Jeg tror som i forrige innlegg at førstenavnet blir Kristina, og at mellomnavnene blir Eva, Silvia og/eller Desiree. Det spekuleres i Lilian, men det tror jeg ikke, det er ikke så mye kongelig i det, de to første navnene er jo etter bestemødrene.

L

24.02.2012 kl.08:02

Kristina Eleonora Lilian Alice

Stine

24.02.2012 kl.08:34

Jeg føler meg ganske sikker på at lovisa blir et av navnene. Også desiree og sibylla er to navn jeg har tro på:-)

sunniva

24.02.2012 kl.08:54

tror Sibylla, Kristina eller désirée... men håper de er litt mer kreative og velger Helene, Alice, Amelia eller Matilda..

Annelies

24.02.2012 kl.20:59

Synes Estelle Silvia Ewa Mary var ganske moderne og spesielt til en fremtidig dronning av Sverige, liker det kjempegodt !! <3

Martine

25.02.2012 kl.09:01

Victoria og Daniel overrasket med valg av navn til sin datter, og vi fikk visst ikke helt rett noen av oss (om noen i det hele tatt). Mange fine navneforslag synes jeg imidlertid dere hadde! :-)

Martine

25.02.2012 kl.09:07

Annelies: Selv må jeg innrømme at jeg er litt skeptisk til navnet Estelle. Jeg hadde forventet et mer tradisjonelt kongelig svensk navn til den nye tronarvingen. Men jeg tipper at navnet nok vokser på meg og at jeg blir vant til det etter hvert som lille prinsesse Estelle vokser opp og vi lærer kjenne henne.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv