hits

Kronprinsesse Victoria har forlatt sykehuset med sin lille datter!

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har forlatt Karolinska sykehuset med sin lille datter.

Like etter klokken 13 forlot kronprinsesse Victoria, prins Daniel og den nyfødte prinsessen sykehuset i en grå Audi. Knappe 9 timer etter å ha født, dro dermed Victoria hjem fra sykehuset med sin lille familie.

Kronprinsesseparet og deres lille datter dro hjem til deres hjem på Haga. Det fortalte de selv på den svenske kongefamiliens Facebook-side: - Kronprinsessan, Prins Daniel och Prinsessan på väg hem till Haga slott från Karolinska sjukhuset.

Også et bilde av den nye lille familien på vei hjem til Haga slott fra Karolinska sykehuset ble postet på kongefamiliens Facebook-side. Dette kan du se her!

Jeg må si at det er utrolig sporty av kronprinsesse Victoria å reise hjem fra sykehuset allerede knappe 9 timer etter fødselen. Hun har selvfølgelig alt hun trenger hjemme på Haga slott og mange personer i beredskap om hun skulle trenge noe, men allikevel... Deilig må det imidlertid være å kunne dra hjem igjen såpass fort, og ettersom sykehuset tillater denne tidlige hjemreisen, tyder jo alt hvertfall på at fødselen virkelig har vært vellykket og at alt står bra til med både mor og barn.

Jeg kan tenke meg at det
var stort for kronprinsesse Victoria og prins Daniel å ta med seg sin nyfødte datter hjem for første gang, og at de nå koser seg hjemme i fred og ro alle tre.

Det var litt synd at vi ikke fikk se Victoria og Daniel forlate sykehuset med sin lille datter, slik vi fikk da prinsesse Marie og prins Joachim forlot sykehuset med sin datter for knapt en måned siden. Marie forlot imidlertid sykehuset 3 dager etter fødselen, og det er forståelig at Victoria ikke var like klar for å møte pressen så kort tid etter fødselen. Og en gledelig overraskelse var det virkelig at et flott bilde av Sveriges nye kronprinsessefamilie har blitt offentliggjort, og jeg må si at kronprinsesse Victoria virkelig ser fresh og flott ut så kort tid etter fødselen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv