hits

Her er lille prinsesse Estelle!

Endelig kom de første bildene av Sveriges nye prinsesse!

I dag ble de første bildene av lille prinsesse Estelle offentliggjort. Det svenske hoffet la i dag ut tre bilder av den fire dager gamle tronarvingen på sin hjemmeside. Et av bildene ble også lagt ut på den svenske kongefamiliens Facebook-side.

Hoffet har publisert tre bilder av prinsesse Estelle med denne teksten: Prinsessan Estelle fotograferad fyra dagar gammal. Bilderna är tagna på Haga Slott. Koftan är stickad av Kronprinsessans mormor Alice.

Se de første offisielle bildene av prinsesse Estelle her!

Åhh, for en søt liten prinsesse! Endelig kom de første bildene av prinsesse Estelle. Jeg synes bildene er kjempeflotte og lille Estelle er riktig så søt. Jeg synes også det er veldig søtt at hun bærer en jakke strikket av kronprinsesse Victorias mormor og Estelles oldemor Alice.

Av det jeg kan se synes jeg Estelle er veldig lik mamma kronprinsesse Victoria, men jeg ser også litt av pappa prins Daniel der også. Hva synes du?

5 kommentarer

Stine

28.02.2012 kl.17:16

Helt enig! Ser MASSE Victoria i prinsessa, og litt fra pappaen :-) Synes hun virkelig er søt!

Pernille

28.02.2012 kl.17:38

Søt prinsesse der ja! Ligner på moren sin

Martine

28.02.2012 kl.18:53

Stine: Ja, det er slik jeg ser det også! Det blir spennende å se hvem hun vil likne mest når hun blir eldre!

Pernille: Ja, det synes jeg også! :-)

Kristin

29.02.2012 kl.19:10

Søt prinsesse! Med det samme syntes jeg hun ligner mest på Victoria, men hun det også mye av Daniel i henne! Veldig koselig at Victorias mormor Alice har strikket jakken hun har på seg!

Martine

09.03.2012 kl.15:30

Kristin: Ja, veldig koselig at hun bærer en jakke som Victorias mormor har strikket!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv