hits

Prinsesse Marie og prins Joachims datter døpes 20. mai

Datoen for barnedåpen til prinsesse Marie og prins Joachims lille datter ble i dag offentliggjort.

Det danske hoffet offentliggjorde i dag datoen for barnedåpen til Danmarks lille prinsesse. Barnedåpen vil finne sted søndag 20. mai kl. 17.00 i Møgeltønder kirke.

Den lille prinsessen, som er prinsesse Marie og prins Joachims første datter og andre felles barn, ble født på Rigshospitalet i København 24. januar, og vil være nesten 4 måneder gammel når barnedåpen finner sted. Prinsessen har nå rukket å bli 1,5 måned gammel, men navnet på den lille piken er enda ikke kjent, da det etter dansk kongelig tradisjon først avsløres ved døpefonten.

Det er altså enda over 2 måneder igjen til barnedåpen, og også derfor like lang tid til vi får vite hvilke navn den danske prinsessen får. Men nå som dåpsdatoen er kjent kan nedtellingen begynne og navnespekulasjonene starte for alvor.

Endelig kom datoen for barnedåpen til Danmarks nye prinsesse! Jeg gleder meg masse til å få vite hvilke navn den lille piken får. Jeg tror Marie og Joachim vil overraske oss!

Et innlegg om mine tanker rundt hvilke navn Danmarks lille prinsesse vil få kommer om kort tid.

God helg, alle sammen!

4 kommentarer

Kristin

09.03.2012 kl.19:29

Ja, det blir spennende!! Jeg gidder ikke å spekulere i navn lenger, vi blir nok sikkert overrasket uansett.

Martine

11.03.2012 kl.17:18

Kristin: Ja, det tror jeg vi blir også. Jeg gjetter nok ikke riktig denne gangen heller, men jeg klarer ikke å holde meg unna å spekulere i hvilke navn den lille prinsessen får uansett.. ;-)

14.03.2012 kl.19:26

Fint med konglig "sladder". Blir aldri mett på dette :-)

Martine

30.03.2012 kl.16:46

Anonym: Hyggelig å høre :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv