hits

De første offisielle bildene av Danmarks lille prinsesse!

Endelig er de første bildene av Danmarks lille prinsesse her!

Denne uken kom endelig de første offisielle bildene av prins Joachim og prinsesse Maries datter.Det danske hoffet publiserte en herlig bildeserie med den lille prinsessen oghennes foreldre og brødre.

Den lille prinsessen ble født på Rigshospitalet i København 24. februar. Hun har enda ikke fått noe navn, da det først vil bli kjent ved hennes dåp 20. mai. Danskene må altså vente enda 2 måneder til de får vite hvilke nav nden lille piken får, men nå har altså de første offisielle bildene av henne blitt offentliggort.

Biildeserien som er publisert på det danske hoffets hjemmeside består av 5 bilder. Ett av kun den lille søte prinsessen, og resten med de stolte foreldrene og brødrene og til sist et familiebilde.

De flotte bildene er tatt av fotograt Steen Brogaard på Schackenborg Slot, og du finner de her!

Jeg likte de første offisielle bildene av Danmarks lille prinsesse kjempegodt! De flotte bildene er tatt i en naturlig setting og viser kjærligheten og varmen mellom prins Joachim og prinsesse Marie og barna. Bildene viser tydelig stolte foreldre og storebrødre, og den lille prinsessen er en nydelig liten pike. Prins Joachim kan virkelig være stolt av sine fire herlige barn og flotte kone!

Nå er det bare å starte nedtellingen til barnedåpen 20. mai, da vi endelig får vite hvilke navn Joachim og Marie har gitt sin datter. Jeg er veldig spent på hvilke navn den lille prinsessen får, og jeg gleder meg til å følge henne fremover.

Hva synes du om de første offisielle bildene av Danmarks lille prinsesse?

 

4 kommentarer

Kristin

24.03.2012 kl.19:42

Herlige bilder!!! Søte prinsesse og søte prinser!

Jeg tor nok vi vil bli overrasket denne gangen og, men tror likevel hun får et mer "vanlig" navn. Et gammelt, klassisk navn som funger bra både på fransk og dansk, av typen Caroline, Christine, Mathilde osv. om du skjønner? Jeg har også stor tro på Margrethe som første fornavn.

Karina

24.03.2012 kl.21:13

Utrolige flotte bilder!!!

Har ikke peiling på hva navne blir, men tipper kanskje noe med Margrethe??? Kjempe koselig blogg du har, martine.:)

Pernille

25.03.2012 kl.15:40

Fine bilder! Hun er utrolig nydelig

Martine

30.03.2012 kl.16:59

Kristin: Helt enig! :-) Jeg tror også at det er stor sannsynlighet for at de velger et slikt navn. Margrethe er absolutt en het kandidat!

Karina: Ja, Margrethe er absolutt en mulighet! Tusen takk for det! Det er hyggelig å høre! :-)

Pernille: Ja, hun er kjempesøt! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv