hits

Nye bilder av prinsesse Estelle!

Kun få dager etter at vi fikk se de første offisielle bildene av Danmarks lille prinsesse, kom de første offisielle bildene av Sveriges nye tronarving prinsesse Estelle sammen med sine foreldre.

Tirsdag denne uken publiserte det svenske hoffet de første offisielle bildene av Sveriges kronprinsessefamilie. Tre flotte bilder av den lille prinsessen og de stolte foreldrene kronprinsesse Victoria og prins Daniel ble offentliggjort.

Bildene er tatt på Haga slott da prinsesse Estelle var tre uker gammel, og det er fotograf Kate Gabor som har tatt bildene.

De første offisielle bildene av kronprinsesse Victoria og prins Daniel med lille prinsesse Estelle kan du se her!

Så utrolig fine bilder! Prinsesse Estelle er kjempesøt, og familieidyllen er virkelig ikke til å ta feil av. Mors- og farskjærligheten formelig stråler av de stolte foreldrene kronprinsesse Victoria og prins Daniel, og de ser virkelig lykkelige ut.

Jeg synes alle de tre bildene er veldig fine, men jeg må si at bildet av kronprinsesse Victoria med lille Estelle er min favoritt. Dette bildet er helt fantastisk vakkert spør du meg!

Hva synes du om de nye bildene av prinsesse Estelle?

3 kommentarer

Pernille

30.03.2012 kl.22:05

fine bilder av lille Estelle!

Martine

31.03.2012 kl.22:08

Pernille: Ja :-)

22.05.2012 kl.20:35

Dåpsdagen

Har sett noen av bildene fra dåpsdagen, og bildet med den rimelig kjolen;-) Estelle ser riktig våken og søt ut. Ellers ser det ut til at hun har fått nesen fra faren, og haken fra moren. Hva synes dere?

Ville se kommentarer til bildene, og søkte på "Estelle så søt", og fant din blogg:-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv