hits

Autumn og Peter Phillips har fått jente nummer 2!

Det har blitt mye baby-blogging her den siste tiden, og her kommer litt til:

Autumn og Peter Phillips ble i går foreldre til en liten jente!

Prinsesse Annes sønn, Peter, og hans kone Autumn ble i går tobarnsforeldre, da Autumn fødte en liten jente. Prinsesse Anne ble med dette farmor for annen gang, og dronning Elizabeth og prins Philip har fått sitt andre oldebarn.

Den lille piken ble født på Gloucestershire Hospital. Hun var 3.280 gram tung, og har fått navnet Isla Elizabeth.

Fra før av har Autumn og Peter datteren Savannah (15 mnd), som nå har blitt storesøster.

Dette var hyggelige nyheter! Isla Elizabeth var et stilig navn, og jeg likte veldig godt at Autumn og Peter gav sin datter mellomnavnet Elizabeth. Den lille jenta er tross alt født i diamantjubileumsåret til sin oldemor dronning Elizabeth.

Gratulerer så mye til Autumn og Peter med jente nummer to!

 

4 kommentarer

sunniva

05.04.2012 kl.00:04

Åh for et fantastisk kult navn! Må innrømme at jeg ble litt skuffet da Savannah ikke fikk et kongelig mellomnavn (eller et mellomnavn overhodet) men kjempegøy at lillesøster fikk Elizabeth da hun ble født i jubileumsåret :)

Martine

16.04.2012 kl.17:02

sunniva: Veldig enig med deg! Jeg også ble litt skuffet over at Savannah ikke fikk noe kongelig mellomnavn, men veldig flott at lillesøster fikk navnet Elizabeth blant sine navn! :-)

Kristin

16.04.2012 kl.20:33

Hei! Ja, jeg likte også veldig godt navnet, både Elizabeth og Isla! Jeg har hørt Isla før, tror det uttales "Aila", men måtte søke litt for å finne ut mer. Navnet er skotsk, noe jeg synes er ekstra stas siden jeg er så begeistret for Skottland, og det er visst etter noen øyer "islands") på vestkysten av Skottland! Prinsesse Anne har visst også sterke følelser for Skottland, så det passet jo veldig bra!

Martine

20.04.2012 kl.16:09

Kristin: Ja, Isla uttales "Aila". Det passer bra, ja! :-) Et veldig flott navn!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv