hits

Slik blir den kongelige påsken 2012

Da er endelig påsken her, og som mange andre har kongefamilien nå tatt seg noen dager fri.

Kong Harald og dronning Sonja vil tradisjonen tro feire påske til fjells. Allerede i går dro de avsted til Sikkilsdalen med toget fra Oslo S.

Prinsesse Märtha Louise og familien er også med til fjells, og vil tilbringe deler av påsken sammen med kongeparet på Prinsehytta i Sikkilsdalen i Jotunheimen. Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah gleder seg nok til å nyte late dager med bestemor Sonja, bestefar Harald, mamma Märtha og pappa Ari på påskefjellet.

Kronprinsfamilien tilbringer i år påsken privat, og har ingen kjente planer om å dra til fjells. Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har tatt seg noen dager fri, og ettersom både prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius også har påskeferie, ser nok både store og små medlemmer av kronprinsfamilien frem til å tilbringe påsken sammen.

Endelig er påsken her! For meg betyr det hele 10 dager fri, og det er godt! Jeg skal til Kanariøyene, nærmere bestemt Fuerteventura, denne påsken. Jeg reiser i morgen kveld, og ser virkelig frem til noen late dager i solen.

Jeg ønsker dere alle en riktig god påske - enten den tilbringes til fjells, utenlands eller hjemme!

3 kommentarer

mariusborghoiby.blogg.no

17.04.2012 kl.20:19

Ikke meningen å kritisere, men det er farmor og farfar. Ikke Bestemor og bestefar.. Hvis du lurte :)

Martine

20.04.2012 kl.16:06

mariusborghoiby.blogg.no: Dronning Sonja og kong Harald er ikke farmor og farfar til Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah. De er mormor og morfar, eller bestemor og bestefar, om man vil...

Kongeparet er derimot kronprinsbarnas farmor og farfar (men også her kan man si "bestemor og bestefar" da man jo er nettopp bestemor hvis man er farmor/mormor og bestefar hvis man er farfar/morfar).

mariusborghoiby.blogg.no

22.04.2012 kl.00:07

Åja ! Leste i Se og Hør når Marius hadde bursdag at de to minste kalte de for farmor/farfar og Marius kalte de for Beste-sonja og Beste-Harald .. og da trodde jeg de tre barna til Ari Behn også kalte dem for det.. :)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv