Kronprins Guillaume av Luxembourg har forlovet seg!

I dag kom nyheten om at kronprins Guillaume (30) av Luxembourg har forlovet seg med sin kjære Stephanie (27).

Storhertug Henri og storhertuginne Maria-Teresa av Luxembourgs eldste sønn kronprins Guillaume er endelig en forlovet mann. Luxembourgs tronarving har i flere år vært sammen med grevinne Stephanie de Lannoy, og tidligere i dag kom nyheten om at de to nå har bestemt seg for å gifte seg med hverandre. Forlovelsen skal ha funnet sted forrige fredag.

Kronprins Guillaume, som hadde et forhold til Pia Haraldsen tidlig på 2000-tallet, er den siste av Europas tronarvinger som forlover seg. Bryllupet mellom Guillaume og Stephanie vil finne sted senere i år, og det vil trolig bli et storslaget bryllup med kongelige gjester fra hele Europa på gjestelisten.

Guillaumes forlovede Stephanie, som kommer fra Belgia, og er ynget i en søskenflokk på åtte, er ingen hvem som helst. Stephanie er grevinne, og faktisk i slekt med sin forlovede. Hennes foreldre er greve Philippe de Lannoy og Alix della Faille the Leverghem.

I Luxembourg skal folket være i ekstase over den kongelige forlovelsen, og nå kan de endelig begynne å glede seg til kongelig bryllup.

I forbindelse med forlovelsen har hoffet i Luxembourg offentlggjort en serie bilder av det nyforlovede paret. De flotte forlovelsesbildene av kronprins Guillaume og grevinne Stephanie kan du se her!

Dette var en veldig hyggelig nyhet! Jeg gratulerer Guillaume og Stephanie så mye med forlovelsen. Kongelige bryllup er alltid stor stas. Jeg gleder meg!

10 kommentarer

Kristin

13.05.2012 kl.20:47

Hei, det er stund siden jeg har vært innom bloggen din nå, men forlovelsen har jeg fått med meg! Veldig hyggelig, og jeg gleder meg også til nytt kongelig bryllup! Det skal visst skje i oktober?

De er et veldig fint par, men huffa meg, skjegget til Guillaume er rett og slett grusomt!! Han ser ustelt ut! Det er få men som kler skjegg, kanskje med unntak av blonde menn, og Kr.pr. Haakons passert akkurat. Hans skjegg ser i alle fall velstelt ut....

Nå ser jeg frem til 17. mai-bilder, samt dåp i Danmark og Sverige! :)

velliv

08.07.2012 kl.17:58

Fin blogg, kommentere min? <3

minaloouise

25.07.2012 kl.11:19

Så hyggelig ... Kul blogg <3

Royal

25.08.2012 kl.14:00

Er denne bloggen nedlagt? Veldig synd hvis det er tilfelle...

Amina

21.12.2012 kl.23:25

Å som jeg savner bloggen din:( håper alt er bra med deg, Martine. Bloggen din var en herlig plattform for royalister. Tusen takk for alt arbeidet du la i den. Noen som kan overta stafettpinnen? Kristin?:)

The Norwegian Wedding Blog

15.02.2013 kl.09:50

Hei, vi vil bare tipse om at det har kommet ny bryllupsblogg i Norge - stikk en tur innom til oss for magisk og unik inspirasjon! Du kan også like oss på facebook http://www.facebook.com/pages/The-Norwegian-Wedding-Blog/420545134702185 :-)

Med Hilsen

Lisa

hannahkongrod

26.03.2013 kl.18:48

kul blogg:D

åse

08.05.2013 kl.22:49

hei martine! eg saknar blogginnlegga dine, men har stor forståelse for at du ikkje har tid. håpar du i framtida tar opp igjen bloggskrivinga :)

juliaamyklebust

25.01.2014 kl.19:46

Fin blogg!

Beate

09.01.2015 kl.21:14

Hallo!!! Jeg ser du har reist i Barcelona. Jeg er redaktør for VisitBarcelona.no og lurte på om du hadde hatt mulighet å delta i et lite intervju om Barcelona? Tanken er at du kan dele dine tips om byen som destinasjon for nordmenn som vil ut å reise. Intervjuet vil bli publisert på VisitBarcelona.no Kan ikke du sende meg en epost om du synes det høres ut som noe du kunne tenke deg? Beste hilsener Beate Martinsen.

Skriv en ny kommentar

Martine Myrvoll Olsen

Martine Myrvoll Olsen

27, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits